Impermeabilitzacions

Impermeabilitzacions a Barcelona, ​​Empresa d'impermeabilització a Hospitalet de Llobregat, especialitzats en l'aplicació de Sistemes impermeabilitzants avançats per a Indústries, Empreses i particulars.


Resolem des de petites feines d'impermeabilització, fins a projectes més avançats per a habitatges, centre de negoci o Indústries. Controlem totes les fases del projecte a desenvolupar fins al lliurament final. Utilitzant Productes d'alta qualitat, alta durabilitat i amb un cost-eficient. El nostre objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients, abans, durant i al final de l'obra, minimitzant les molèsties que puguin ocasionar.


Les millors solucions en protecció i prevenció d'humitats, gràcies als nostres sistemes d'impermeabilització d'última generació.


• Impermeabilització de façanes, teulades, terrats, terrasses.

• Impermeabilització de cobertes

• Impermeabilització de dipòsits i cubetes

• Impermeabilització de piscines


Reparació i manteniment d'humitats per a Empreses, Comunitats de Propietaris i particulars.


15 anys de garantia


© 2021 Neotina Construcció i Reformes. Tots els drets reservats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.