Impermeabilitzacions a Barcelona i Sistemes impermeabilitzants

Impermeabilitzacions a Barcelona, ​​Empresa d'impermeabilització a Hospitalet de Llobregat, especialitzats en l'aplicació de Sistemes impermeabilitzants avançats per a Indústries, Empreses i particulars.


Resolem des de petites feines d'impermeabilització, fins a projectes més avançats per a habitatges, centre de negoci o Indústries. Controlem totes les fases del projecte a desenvolupar fins al lliurament final. Utilitzant Productes d'alta qualitat, alta durabilitat i amb un cost-eficient. El nostre objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients, abans, durant i al final de l'obra, minimitzant les molèsties que puguin ocasionar.


Les millors solucions en protecció i prevenció d'humitats, gràcies als nostres sistemes d'impermeabilització d'última generació.


• Impermeabilització de façanes, teulades, terrats, terrasses.

• Impermeabilització de cobertes

• Impermeabilització de dipòsits i cubetes

• Impermeabilització de piscines


Reparació i manteniment d'humitats per a Empreses, Comunitats de Propietaris i particulars.


Reparació d'humitats a Barcelona, serveis d'impermeabilització a tot Catalunya, estem especialitzats en aplicar sistemes impermeabilitzants per a tot tipus de superfícies. Disposem de professionals especialitzats que poden realitzar les diferents feines que es necessiten i coordinem els nostres serveis, perquè cada projecte sigui un èxit en els terminis previstos.


Sistemes Impermeabilitzants avançats d'altes prestacions per a espais totalment exposats a les inclemències exteriors climatològiques, que amb el pas del temps es veuen afectades i deteriorades. Utilitzem en totes les nostres aplicacions productes impermeabilitzants avançats, aportant sempre a cada projecte acabats d'alta qualitat i durabilitat. Analitzem i supervisem a cada projecte la millor solució i l'aplicació del Sistema d'impermeabilització més adequat.


Per oferir als nostres clients els millors productes i acabats a cada servei, gràcies a l'alta gamma d'opcions en Sistemes, que ens permet emprendre qualsevol obra en superfície.15 anys de garantia


© 2021 Neotina Construcció i Reformes. Tots els drets reservats.