EMPRESA DE REFORMES A HOSPITALET DE LLOBREGAT I BARCELONA

ENS ADEQÜEM A LES SEVES NECESSITATSSom una Empresa creada l’any 2006, especialitzada en reformes integrals, rehabilitació d’habitatges i locals.


Resolem des de petits treballs de la llar, fins a la reforma parcial o integral d’habitatge o centre de negoci.


Controlem totes les fases de el projecte a desenvolupar, des del buidatge de l’espai, fins al seu lliurament final, sempre net i en perfectes condicions per al seu posterior ús, lloguer o venda.


El nostre objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients, abans, durant i a la finalització de l’obra, minimitzant les molèsties que aquestes puguin ocasionar.


Disposem de professionals especialitzats que poden realitzar els diferents treballs que es necessiten i coordinem els nostres serveis de; paletes, pintors, electricistes, fusters o lampistes, perquè la seva reforma sigui un èxit en els terminis previstos.


NEOTINA CONSTRUCCIÓ I REFORMES centra la majoria de les seves actuacions a la província de Barcelona, però també presa seus serveis en tot el territori Espanyol.


ELS NOSTRES TREBALLS


Visita la nostra galeria d’imatges per veure alguns dels nostres treballs.© 2021 Neotina Construcció i Reformes. Tots els drets reservats.